arbeidsovereenkomst-wetenswaardig-hr-poppetje

Documentenshop

VSO: onderhandeling

Vanaf € 499,- excl. btw

Heb je als werknemer een vaststellingsovereenkomst van je werkgever ontvangen? En weet je niet of je hiermee akkoord moet gaan? Geen zorgen, ik neem het contact en onderhandeling met je werkgever van je over.

Ik check de overeenkomst grondig en bespreek jouw kant van het verhaal met je. Daarna pak ik de onderhandelingen met je werkgever voor je op. Meestal betaalt je werkgever de juridische kosten voor dit traject.

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst (of beëindigingsovereenkomst) is een schriftelijke afspraak tussen een werkgever en een werknemer om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Dit wordt ook wel ontslag met wederzijds goedvinden genoemd.

In deze situatie is er geen goedkeuring nodig van het UWV of de kantonrechter. Het is een belangrijke gebeurtenis voor de werknemer. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te handelen in dit proces.

illustratie van feestend poppetje

Hoe werkt het? Ik leg het uit in 4 stappen

tekening documentshop

Kopen

Kies je gewenste dienst. Je rekent 0 euro af. In de meeste gevallen betaalt je werkgever de factuur. Is dit niet het geval? Dan ontvang je alsnog een factuur.

 Inventarisatie

Je ontvangt een email van mij met een vragenlijst. Nadat je deze hebt ingevuld ga ik direct voor je aan de slag met een (schriftelijke) reactie naar jouw werkgever.

poppetje achter computer

Onderhandeling

Ik neem het contact met jouw werkgever van je over. Iedere reactie die ik verstuur,  zal vooraf aan je voorleggen voor akkoord.

poppetje-ambitie

Resultaat

Ik adviseer je en leg je uit wat de mogelijke scenario’s zijn. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om het gewenste resultaat te bereiken voor jou. 

pijl beneden rood

Niet gevonden wat je zocht?

Toch liever eerst advies of wil je maatwerk?

Vul het contact formulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

Liever altijd juridische hulp achter de hand?

Sluit dan de Juridische Hulplijn af en stel mij onbeperkt al jouw vragen.