Van Multitasking naar next-level groei

26 jun 2023

Als je een glimp opvangt van mijn leven, zie je dat ik altijd in beweging ben. Met vier jonge kinderen en mijn eigen onderneming, is mijn altijd agenda gevuld met talloze taken en verantwoordelijkheden.
 
Toch heb ik besloten om een stap verder te gaan. Ik heb mij ingeschreven voor de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht van de Grotius Academie!
 
Een wens die ik al een tijd heb. Mijn nieuwe avontuur begint in september 2023 en ik kan nauwelijks wachten.
 
Deze opleiding vertegenwoordigt voor mij niet alleen een mogelijkheid om mijn kennis op het arbeidsrecht uit te breiden, maar ook een kans om mezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Een next-level groei die ik mezelf gun na jaren van multitasking en het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden.
 
In mijn academische reis, zal ik niet alleen mijn eigen horizon verbreden. Ik beloof je dat ik mijn kennis ook met jullie zal delen door middel van het schrijven van blogs, het opnemen van Podcasts en het schrijven van posts op LinkedIn 😉
 
Ergens voel ik diep van binnen een drang om anderen te inspireren inspireren om hun eigen grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ongeacht de drukte van het dagelijks leven.
 
De komende maanden zullen ongetwijfeld intensief zijn, met evenwichtsoefeningen tussen mijn gezinsleven, mijn onderneming en mijn studie. Maar ik ben vastberaden en vol energie om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.
 
Ik zie het als een investering in mijzelf, een investering die me zal helpen om mijn ambities en doelen te verwezenlijken.
 
Ik kan niet wachten om mijn nieuwe kennis en vaardigheden met je te kunnen delen. Groei je met mij mee?

wetenswaardig hr chantal profielfoto

Chantal: HR & Juridisch Advies

Ga voor écht goed werkgeverschap!

poppetje wijzend links

Social media

ebook wetenswaardig mockup

In 10 stappen van Zelfstandige naar Werkgever


gifje Chantal die naar beneden wijst

Sprak dit je aan?

Sprak je dit aan? Schrijf je dan in mijn Wet & Werkvloer en krijg regelmatig super concrete tips om te gaan voor écht goed werkgeverschap!


Verder de materie induiken?
Check ook eens mijn blog / podcast!

 In mijn blogs deel ik je mijn mening en expertise over vraagstukken op het gebied van HR, arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Hoe combineer je mantelzorg met werk?

Hoe combineer je mantelzorg met werk?

Peter, een toegewijde zoon en werknemer, zit in een moeilijke situatie. Zijn moeder, die aan Alzheimer lijdt, is onlangs gevallen en hij heeft de hele nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Terug op het werk, vraagt hij zich af of er verlofregelingen zijn voor zijn rol...

Lees meer
Ouderschapsverlof en ziek: kies wijs!

Ouderschapsverlof en ziek: kies wijs!

Als arbeidsrechtjurist en HR-adviseur kom ik regelmatig in aanraking met complexe situaties in de praktijk. Een daarvan is de samenloop van ouderschapsverlof en ziekte. Dit veelvoorkomend scenario roept vaak vragen op bij zowel werkgevers als werknemers. Stel je voor,...

Lees meer
Wat je moet weten over de transitievergoeding

Wat je moet weten over de transitievergoeding

Als werkgever kom je soms voor onverwachte situaties te staan, zoals het afscheid nemen van een werknemer na een korte periode. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een reorganisatie, een arbeidsconflict of een mismatch. In sommige gevallen heeft je werknemer...

Lees meer