Masterclass

5 do’s & don’ts bij het aannemen en behouden van je eerste werknemer

In mijn masterclass deel ik al mijn kennis en ervaring, zodat jij vol vertrouwen je eerste werknemer kunt aannemen en behouden. Ik leer je de aspecten van het arbeidsrecht die van belang zijn bij het aannemen van je eerste werknemer. Hiermee voorkom jij die typische beginnersfouten die ik maar al te vaak heb gezien. Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar om succesvol aan de slag te gaan!

Je hebt het spannende besluit genomen om je eerste werknemer aan te nemen. Gefeliciteerd!

Wat een ontzettend mooie mijlpaal. Maar laten we eerlijk zijn; ook een uitdagende. Ik zie in de praktijk dat ondernemers verdrinken in de mogelijkheden en geen tijd hebben om uit te zoeken hoe zij alles moeten regelen. En toch denken ze vaak “ik regel het wel zelf”.

Maar let me guess? Jij neemt waarschijnlijk iemand aan omdat je TE VEEL werk hebt 😉. Dan ook nog eens de complexe wereld van de wet- en regelgeving induiken? En uitzoeken hoe jij een echt goede werkgever wordt? Huilen met de pet op.

brug slaan wet werkvloer

In mijn unieke LIVE masterclass van een uur leg ik je stap voor stap uit wat je wél en beter níet kunt doen bij en na het aannemen van je eerste werknemer.

Zodat je NIET:

jezelf in de vingers snijdt omdat je te graag een lieve werkgever wilt zijn;
onbedoeld vast zit aan een werknemer;
met een werknemer zit die niet doet wat jij wil;
in een conflict raakt met je werknemer door verkeerde verwachtingen;
hebt dat je werknemer na een korte periode weer vertrekt.

Maar WEL weet:

Hoe je gericht en zorgvuldig de juiste werknemer voor jouw bedrijf selecteert en overhaaste beslissingen vermijdt.

Welke belangrijke elementen in een arbeidsovereenkomst opgenomen moeten worden om juridisch gedoe te voorkomen.
Hoe je een goed inwerkproces opzet en je nieuwe werknemer voorziet van de juiste begeleiding en ondersteuning.

Hoe je heldere verwachtingen schept en misverstanden met je werknemer voorkomt.

Hoe je een balans vindt tussen een aardige en een professionele werkgeversrol.

“Chantals hulp maakte alles voor mij veel meer behapbaar!”

Chantal weet vanuit de wet- en regelgeving precies wat verplicht is en over welke zaken wij na moeten denken. Ik heb haar bestookt met vragen en zij heeft mij in duidelijke, informele taal alles uitgelegd wat ik wilde weten.

Petra Akkermans, De Heerlijkheid Grandcafé & Restaurant

Ik ben Chantal en met dit programma help ik jou om nú een goede fundering te leggen

Als ervaren consultant heb ik al vele werkgevers geholpen met diverse personeelsvragen, variërend van MKB-bedrijven tot grote organisaties. Wat ik heb geleerd is dat er altijd personeelsvraagstukken zijn, zelfs wanneer de basis al stevig staat.

Het arbeidsrecht verandert voortdurend, waardoor het als ondernemer lastig kan zijn om het overzicht te houden te midden van alle informatie en nieuwe jurisprudentie die op je afkomt. Alsof je niet al genoeg dingen moet regelen!

Ik deel ik mijn kennis en ervaring graag met jou. Mijn doel is om je te helpen voorkomen dat je dezelfde misstappen begaat als andere ondernemers en om een sterke start te maken bij het aannemen van je eerste werknemer. Ik sta klaar om je door de complexe wereld van HR en arbeidsrecht te begeleiden. Dit zodat jij je kan concentreren op wat je het liefst doet: ondernemen.

masterclass-wetenswaardig-mockup

Praktische informatie Masterclass 5 do’s & don’ts bij het aannemen en behouden van je eerste werknemer

De masterclass duurt ruim 1 uur via Webinargeek en we gaan echt de diepte in.

Uiteraard heb je de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de masterclass.

Bij aanmelding kun je de datum en het tijdstip kiezen die jou het beste uitkomen!

Je kunt de Masterclass tot 5 dagen terugkijken.

Met je nieuw verworven kennis en inzichten ben je klaar om vol vertrouwen jouw eerste werknemer aan te nemen, zonder de rookie mistakes die veel ondernemers maken.

illustratie van feestend poppetje

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze masterclass is specifiek bedoeld voor ondernemers die:

  • net hun eerste werknemer hebben aangenomen (of gaan aannemen);
  • overweldigd zijn door de mogelijkheden en niet de tijd of expertise hebben om alles uit te zoeken;
  • graag zelf alles willen regelen maar zich realiseren dat de wet- en regelgeving complex is;
  • begrijpen dat te veel werk en te weinig tijd geen goede combinatie is om zich zelf in de details van de wetgeving te verdiepen;
  • willen vermijden dat ze dezelfde fouten maken als andere ondernemers.

Komt er een opname van de masterclass?

Ja, je ontvangt achteraf een opname, die 5 dagen beschikbaar blijft.
Ik raad je echter wel aan om er live bij aanwezig te zijn, zodat je jouw vragen live aan mij kunt stellen.

Wat is de investering van de masterclass?

Normaal gesproken is het € 97 exclusief 21% BTW, maar nu tijdelijk gratis.

Hoe kan ik deelnemen?

Via deze pagina meld je jezelf aan voor de masterclass. Voorafgaand aan de masterclass ontvang je meer informatie per e-mail en een link waarmee je in de online omgeving kunt komen.

Is deze masterclass mijn tijd waard?

Ik begrijp je twijfel volledig, en als ondernemer weet ik hoe kostbaar je tijd is. Laat me je geruststellen: deze masterclass wordt geen zelfpromotiefeestje waarbij ik een half uur lang over mezelf praat, oppervlakkige informatie deel, en de rest van de tijd besteed aan het aanprijzen van mijn aanbod.

Integendeel! We gaan 1 uur lang serieus de diepte induiken, zodat jij concrete kennis en praktische ervaringen opdoet die je meteen kunt toepassen in je eigen onderneming. Lucky you, dit wordt een masterclass vol inhoud en waarde, en ik beloof je, dat het geen moment zal voelen als verspilde tijd. Laten we samen de uitdagingen van het aannemen van je eerste werknemer aanpakken!

Ik heb een andere vraag

Stuur dan gerust een e-mail naar chantal@wetenswaardig-hr.nl